1. Home
  2. /
  3. Proiecte industriale

Proiecte industriale

grafica cap ''proiecte industriale - hale ind.''

Pentru cei care au in plan construirea unui depozit, a unei fabrici sau unui spatiu logistic, realizarea proiectului tehnic de hala metalica este primul pas catre succesul afacerii propuse.

Experienta specialistilor CAD-ON in procesul de proiectare a halelor metalice, asigura un cost redus prin alegerea solutiilor structurale optime. Stim ca printre cele mai importante aspecte intr-un proiect de hala metalica este consumul de otel, de aceea alegerea unei conformari potrivite a proiectului, poate genera reduceri semnificative a investitiei. Reducerea costului de executie poate fi realizat inca din faza conceptuala.

Deasemenea, siguranta constructiei este intotdeauna prioritara, de aceea folosim programe de calcul si modelare moderne ce ofera rezultate precise. Folosirea acestor tehnologii asigura atat un timp scurt de proiectare cat si o estimare cat mai exacta a cantitatilor de materiale. Toti acesti factori contribuie in mod activ la obtinerea unui rezultat eficient.

Sectorul proiectarii de hale industriale este unul complex ce necesita solutii particulare. Printre acestea o solutie poate fi proiectarea structurii de rezistenta din beton prefabricat.

Pentru constructiile de hale industriale, depozite de mari dimensiuni sau chiar fabrici, uneori aceasta este o solutie optima, o astfel de structura prezentand anumite avantaje, precum hale cu deschideri mari si un grad sporit de rezistentei la foc a structurii.

Prefabricarea anumitor elemente structural ofera un nivel ridicat de precizie si calitate a acelor elemente, iar acest aspect impreuna cu montajul usor rezulta intr-o executie rapida a constructiei. De fapt, timpul scurt de executie a contribuit la cresterea in popularitate a acestui tip de structura.

Eficienta se datoreaza eliminarii proceselor de cofrare, armare si uscare a betonului pe santier, iar detaliile elementelor prefabricate din proiectul de rezistenta, sunt preluate de catre fabricantul elementelor iar livrarea se face concomitent cu montajul.

grafica cap ''proiecte industriale - hale prefab''
grafica cap. ''proi. ind. - constr gro''

Sectorul industrial cuprinde o multitudine de constructii speciale precum silozuri, platforme metalice, cosuri de fum, scari de evacuare, pasarele, etc. Acestea fie fac parte din alcatuirea ansamblurilor industrial, fie a fabricilor cu rol in functionarea lor.

Proiectarea unor astfel de constructii poate face parte dintr-un proiect mai amplu sau pot fi proiectate separat.