1. Home
  2. /
  3. Despre noi

Despre noi

CAD-ON
CADrul ONest al proiectelor tale

„Spune-mi în ce casă stai, cum locuiești, cum ți-ai organizat spațiul intim, bucătăria și baia, iar eu îți voi dezvălui care îți este nivelul intelectual, ce educație ai, din ce loc geografic provii, care îți sunt aspirațiile, preocupările, obiceiurile și tradițiile, ce pozițe deții în societate” (Ghidul istoric cu privire la evolu’ia locuințelor omenești, Paris, 1889)

Cadon - proiectare, cadastru și consultanță
icon 6

ECHIPA DE PROFESIONISTI

Echipa CAD-ON este formată din tineri profesionişti îndrumaţi de verificatori şi experţi tehnici cu o mare experienţă

icon 1

TOTUL INTR-UN SINGUR LOC

Va sustinem in toate etapele proiectului, de la certificatul de urbanism pana la avize, studii de teren si expertize.

icon 2

ADAPTARE PROIECT

Odata ales un model de proiect, il puteti modifica cum doriti, GRATUIT !

icon 3

PROIECTARE EFICIENTA

Proiectăm concepte de cladiri, de viaţă şi de confort în centrul cărora este clientul şi familia lui

icon 4

CLIENTI MULTUMITI

Sute de clienti multumiti, ce vorbesc cu placere despre experienta realizarii proiectelor la Cad-On

icon 5

FARA BIROCRATIE

Ne ocupam de obtinerea tuturor avizelor si acordurilor solicitate prin certificatul de urbanism, scutindu-va astfel de birocratia anevoioasa.

icon 7

INCREDERE DEPLINA

Venim in sprijinul dvs cu informatii si sfaturi utile astfel incat sa evitati greselile frecvente intalnite in realizarea proiectelor si constructiilor.

icon 8

PRETURI DECENTE

Oferim flexibilitate in plata proiectelor si preturi minime pentru calitate maxima.

icon 9

TERMEN DE PREDARE

Asiguram respectarea termenlor de predare a proiectelor si obtinerea in scurt timp a avizelor necesare autorizarii.

CAD-ON oferă un serviciu care integrează două etape importante ale unei investiţii imobiliare: consultanţă imobiliară şi proiectare. Desfăşurarea celor două activităţi coordonate oferă avantaje semnificative pentru investitor:

  • elimină riscul ca terenul sau clădirea achiziţionate să nu se potrivească intenţiilor de investiţii iniţiale;
  • oferă posibilitatea unei bugetări corecte a întregii investiţii înca din primul stadiu, înaintea achiziţionării terenului;
  • optimizează timpii necesari desfăşurării operaţiunilor;
  • proiectarea se face pe măsura cerinţelor pieţei imobiliare ceea ce duce la o eficienţă sporită a investiţiei;
  • se reduce cu mult riscul apariţiei de probleme ascunse, ceea ce conduce la reducerea riscului global al respectivului proiect imobiliar.

“CAD-ON” integrează toate tipurile de servicii ce ţin de domeniul proiectării de construcţii pentru a oferi un răspuns unitar la cerinţele clienţilor.

Cadastru, proiectare (rezistenţă, arhitectură, instalaţii, amenajări interioare) şi certificare energetică, sunt activităţile de bază ale firmei, iar in plan secundar desfasoara activitati de expertizare tehnica, realizeaza documentatii de avizare si autorizare a cladirilor pentru securitate la incediu, etc.

Echipa de arhitecţi şi ingineri proiectanţi, este formată din tineri profesionişti îndrumaţi de verificatori şi experţi tehnici cu o mare experienţă. Activitatea echipei de proiectare acoperă întreaga gamă de servicii de proiectare civilă, industrială şi agricolă.

Eficienţa serviciilor noastre se explică prin investiţiile permanente în know-how-ul angajaţilor, în software de proiectare asistată pe calculator şi în tehnica IT de ultimă generaţie.

Misiunea noastră este aceea de a concepe idei și soluții eficiente pentru toți cei care ne trec pragul, prin îmbinarea nevoilor clientului cu creativitate, design, sustenabilitate și eleganță.

CAD-ON însemnă o schimbarea a atitudinii în ceea ce privește abordarea proiectării, asigurând adesea crearea unei arhitecturi semnificative, deschisă către noutate, ce poate schimba viața clienților care apelează la noi.

Oferim consultanță de specialitate și solutii avansate în concordanță cu cerințele clientului, prin respectarea standardelor și a legislației în vigoare. Realizăm proiecte care să vă reprezinte, folosind adesea o abordare unică, funcțională și în același timp elegantă.

O colaborare cu echipa Cad-ON poate viza interese diverse, pornind de la nevoia de proiectare a unei structure de rezistenţă până la cea care vizează instalaţiile termice, sanitare sau electrice.

De asemena echipa noastră va poate sări în ajutor cu in ceea ce priveşte întocmirea documentelor, cu toţi paşii necesari pentru a obţine avizele de construcţie şi autorizaţiile ca vă permit cadru legal de construire al locuinţelor.

CAD-ON ofera şi servicii de expertiză tehnică, de întocmire a documentaţiilor PUD/PUZ şi devize de lucrari. Lista însă nu se opreşte aici. La noi găsiţi posibilitatea de a colabora cu experţi ce vă pot pune la dispoziţie cunoştiinţe tehnice şi practice pentru un domeniu atât de vast.