1. Home
  2. /
  3. Autorizatii de construire

Autorizatii de construire

grafica cap. ''avize si verificari''

Obtinerea avizelor pentru autorizatia de construire si/sau acordurile necesare autorizarii,  necesita de obicei intocmirea unor documentatii sau pregatirea unor documente specific, complexe. Acestea difera in functie de autoritatea sau furnizorul caruia va adresati pentru obtinerea avizelor necesare autorizarii.

Cu ajutorul specialistilor Cad-ON, puteti beneficia de tot sprijinul necesar pentru obtinerea in cel mai scurt timp posibil a avizelor necesare autorizarii, atat a celor de utilitati cat si a celor speciale, a acordurilor si autorizatiilor  necesare, asigurandu-va astfel de bunul mers al tuturor proceselor ce presupune realizarea de constructii sau interventii asupra acestora.

Specialistii Cad-ON va pot facilita si intermedia obtinerea avizelor, reducand la minim incurcaturile birocratice , pentru ca intregul proiect de construire sa se desfasoare conform etapelor stabilite.

Va asteptam cu actele terenului, iar noi ne ocupam de restul detaliilor pentru ca dumneavostra sa nu va pierdeti timpul si sa scapati de stresul actelor, pastrandu-va energia pentru lucruri mai placute.

Interesat de un proiect pentru
autorizația de construire?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.