1. Home
  2. /
  3. Proiecte extindere casă

Proiecte extindere casă

Proiecte extindere casă, reabilitare, modernizare si amenajari arhitecturale

Consolidare, Reabilitare și Extindere construcții vechi

 

Întocmirea proiectelor de consolidare, reabilitare, extindere a constructiilor, necesita o abordare si o responsabilitate deosebita pentru a optimiza si eficientiza costurile de realizare dar si pentru garantarea securitatii lucrarilor executate.

In privinta proiectelor de reabilitare sau de consolidare, extindere nu putem discuta despre acelasi tip de servicii de proiectare ca in cazul unei constructii noi, deoarece astfel de proiecte au in vedere consolidarea si extinderea anumitor constructii, sau chiar etajarea, mansardarea care trebuie sa respecte anumite standard tehnice si de calitate.

Astfel de proiecte si lucrari se realizeaza avand in vedere in principal mentinerea in stare buna a structurii de rezistenta a constructiei studiate. Specialistii CAD-ON va pot ajuta in privinta realizarii proiectului de recompartimentare, consolidare, extindere si/sau supraetajarea unei constructii existente.

La CAD-ON, abordam cu seriozitate si profesionalism fiecare proiect si oferim solutii personalizate, adaptate cerintelor. Proiectul tehnic se realizeaza in conformitate cu toate prevederile legale si are la baza expertiza noastra.

Proiectele pe care le realizam vizeaza lucrari de consolidare, extindere, schimbari ale destinatiei spatiilor existente, atat pentru constructii rezidentiale, industriale, spatii comerciale, cat si pentru constructii speciale atipice.

Ne asiguram in permanenta ca proiectele concepute de specialistii CAD-ON au in vedere obtinerea acelor caracteristici definitorii pentru orice lucrare de consolidare si extindere a unei constructii: durabilitate, stabilitate, functionalitate si utilizare optima a resurselor disponibile.

Interesat de un proiect de reabilitare sau extindere casă?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.