1. Home
  2. /
  3. Planuri RLV

Planuri RLV

CAD-ON ofera servicii complete de intocmire a releveelor. Un plan releveu se refera la operatiunea de masurare, desenare si de reprezentare la scara, a elementelor constructiei. Poate fi vorba atat de elemente de ansamblu ale constructiei cat si de un detaliu constructiv. Indiferent de scopul pentru care se doreste realizarea releveului, acesta constituie elemental principal  si esential, premergator scopului propus.

CAD-ON ofera servicii de intocmire relevee pentru recompartimentari, reabilitari, schimbari dedestinatie, sau alte tipuri de situatii. Folosim echipamente speciale in realizarea acestora, pentru a obtine o detaliere tehnica profesionala.

Planul releveu reprezinta un instrument de cercetare care pune accent pe elementele principale ale amplasamentului studiat dar si pe tipologia specifica planului, decoratie, compozitie fatade, elemente constructive diverse.

In functie de necesitate oferim text sau informatii grafice. Planul in sine poate include atat cotele generale cat si suprafete, destinatii, masuratori de inaltime si lungime a parapetilor si golurilor.

Realizam totodata si relevee de arhitectura, caz in care pot fi necesare planuri variate, sectiuni pentru niveluri cu grade de detaliere complexe, fatade, date despre instalatii, echipare, mobilare, finisaje si asa mai departe.

Interesat de întocmirea unui plan RLV?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.