1. Home
  2. /
  3. Proiectare hale prefabricate

Proiectare hale prefabricate

Proiectare hale prefabricate pe cadon.ro

Sectorul proiectarii de hale industriale este unul complex ce necesita solutii particulare. Printre acestea o solutie poate fi proiectarea structurii de rezistenta din beton prefabricat.

Pentru constructiile de hale industriale, depozite de mari dimensiuni sau chiar fabrici,  uneori aceasta este o solutie optima, o astfel de structura prezentand anumite avantaje, precum hale cu deschideri mari si un grad sporit de rezistentei la foc a structurii.

Prefabricarea  anumitor elemente structural ofera un nivel ridicat de precizie si calitate a acelor elemente, iar acest aspect impreuna cu montajul usor rezulta intr-o executie rapida a constructiei. De fapt, timpul scurt de executie a contribuit la cresterea in popularitate a acestui tip de structura.

Eficienta se datoreaza eliminarii proceselor de cofrare, armare si uscare a betonului pe santier, iar detaliile elementelor prefabricate din proiectul de rezistenta, sunt preluate de catre fabricantul elementelor iar livrarea se face concomitent cu montajul.

Interesat de un proiect de hală prefabricată?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.