1. Home
  2. /
  3. Proiectare hale prefabricate

Proiectare hale prefabricate

Proiectare hale prefabricate pe cadon.ro

Sectorul proiectarii de hale industriale este unul complex ce necesita solutii particulare. Printre acestea o solutie poate fi proiectarea structurii de rezistenta din beton prefabricat.

Pentru constructiile de hale industriale, depozite de mari dimensiuni sau chiar fabrici,  uneori aceasta este o solutie optima, o astfel de structura prezentand anumite avantaje, precum hale cu deschideri mari si un grad sporit de rezistentei la foc a structurii.

Prefabricarea  anumitor elemente structural ofera un nivel ridicat de precizie si calitate a acelor elemente, iar acest aspect impreuna cu montajul usor rezulta intr-o executie rapida a constructiei. De fapt, timpul scurt de executie a contribuit la cresterea in popularitate a acestui tip de structura.

Eficienta se datoreaza eliminarii proceselor de cofrare, armare si uscare a betonului pe santier, iar detaliile elementelor prefabricate din proiectul de rezistenta, sunt preluate de catre fabricantul elementelor iar livrarea se face concomitent cu montajul.