1. Home
  2. /
  3. Proiecte de sisteme publicitare

Proiecte de sisteme publicitare

Proiectarea structurilor publicitare este in responsabilitatea echipei de proiectare. Fie ca vorbim despre limitere volumetrice, panouri publicitare neluminoase, firme luminoase sau orice alt element care urmeaza sa fie pozitionat pe fatada cladirii, proiectul de arhitectura si implicit realizarea documentatiei tehnice de autorizare a constructiei trebuie sa fie executata de un arhitect.

Exista doua aspecte de care trebuie tinut cont in momentul in care doriti sa obtineti autorizatia de construire pentru sisteme pubicitare:

  1. Nevoia realizarii / existentei unui design pentru respectivul panou publicitar.
  2. Proiectarea structurii pe care urmeaza sa fie creat design-ul panoului publicitar.

Exista numeroase tipuri de materiale utilizate pentru realizarea elementor de publicitate, care trebuie adaptate situatiei dorite pentru fiecare caz in parte.

Autorizatiile de Construire pentru amplasarea firmelor si reclamelor se elibereaza in baza Legii 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii si a Legii 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate.

Amplasarea unei firme sau reclame se poate efectua legal numai dupa obtinerea Autorizatiei de Construire. Amenzile pentru amplasarea obiectelor publicitare fara Autorizatie de Construire sunt aceleasi ca si pentru construirea unui imobil fara Autorizatie de Construire.

Simularile grafice fac parte din proiectul de arhitectura necesar obtinerii autorizatiei de construire si sunt realizate pe baza fotografiilor amplasamentului unde se va executa lucrarea si a graficii publicitare.

Interesat de un proiect pentru sisteme publicitare?

Completează formularul de cerere ofertă și vei primi o evaluare în cel mai scurt timp posibil.