1. Home
 2. /
 3. Termene și condiții

Termene și condiții

(Actualizat la data de 22.03.2021)

 1. Acceptarea Termenelor și Condițiilor

Aceste Termene şi Condiţii (“Termene şi Condiţii”) constituie condițiile contractuale ale relației dintre tine şi CAD-ON ESTATE SRL (denumită în cele ce urmează ”Furnizor”).

Te rugăm să citești aceste Termene şi Condiţii pentru utilizarea în orice mod a platformei accesibile la adresa URL: ww.cad-on.ro (“Website”). Accesarea şi vizitarea Website-ului, înregistrarea unui Cont pe Website şi / sau folosirea serviciilor oferite pe Website și Aplicație înseamnă acceptarea în totalitate şi necondiţionată a acestor Termene şi Condiţii.

Prin acceptarea acestor Termene și Condiții ești de acord că:

 • în cazul în care ești o persoană fizică, acționezi în nume propriu și că nu reprezinți nicio altă persoană, iar dacă ești reprezentantul unei persoane juridice, acționezi în limitele împuternicirii ce ți-a fost dată;
 • vei furniza informații corecte pentru Furnizor;
 • nu vei utiliza Website-ul pentru a reproduce, duplica, copia, vinde, revinde, distribui, publica sau exploata, în niciun scop comercial, software-ul, conținutul, ofertele sau serviciile furnizate de către Furnizor, sau obținute prin intermediul Website-ului fără să obții consimțământul expres, prealabil și scris al Furnizorului, această restricție include orice încercare de a încorpora orice informație de pe Website în orice alt catalog, produs sau serviciu;
 • nu vei utiliza Website-ul în niciun mod care ar putea să afecteze în mod negativ disponibilitatea resurselor sale sau utilizarea sa de către alți Utilizatori sau în orice mod care ar putea defecta, dezactiva, supraîncărca sau deteriora serverele sau rețelele Furnizorului;
 • nu vei utiliza Website-ul în orice scop care este ilegal sau interzis prin aceste Termene și Condiții.

Prin exprimarea acordului tău referitor la aceste Termene și Condiții, declari și garantezi că ai 18 ani și capacitate deplină de exercițiu sau, în cazul reprezentantului unei persoane juridice, că societatea este înmatriculată și funcționează în conformitate cu legile din România, iar tu, ca reprezentant, ai dreptul să accesezi, vizitezi sau utilizezi în orice alt mod Website-ul și să contractezi cu Furnizorul, în numele societății, un contract de prestări servicii, în vederea realizării Serviciilor și a cumpărării produselor.

Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica sau de a actualiza oricând, în mod unilateral aceste Termene și Condiții. Te rugăm să recitești aceste Termene și Condiții la fiecare accesare a Website-ului.

Dacă nu ștergi contul înregistrat pe Website, sau dacă continui utilizarea Website-ului înseamnă ca ți-ai exprimat acordul cu privire la noua formă a Termenelor și Condițiilor aplicabilă la fiecare moment al accesării Website-ului. Dacă nu ești de acord cu modificările propuse, te rugăm să ștergi contul înregistrat pe Website sau poți să nu mai accesezi, vizitezi sau utilizezi, în orice mod, Website-ul.

 1. Responsabilitate

Ești în întregime responsabil pentru menținerea securității și confidențialității Contului și a parolei tale și ești responsabil pentru toate activitățile și conduita ta sau a oricărei alte persoane care acționează prin intermediul contului tău. Ești de acord să notifici Furnizorul imediat cu privire la orice suspiciune de utilizare neautorizată a contului tău sau cu privire la orice suspiciune cu privire la o posibilă breșă de securitate. Furnizorul sau reprezentanții săi nu vor fi responsabili pentru nicio pierdere sau prejudiciu, de orice fel, care ar putea surveni ca urmare a utilizării, de către o altă persoană, a contului sau parolei tale, cu sau fără permisiunea ta; ești răspunzător pentru orice pierderi cauzate Furnizorului sau altei părți ca urmare a utilizării contului sau parolei tale de către o terță parte.

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Website, Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonică, e-mail sau alta) prin care Furnizorul agreează cu Utilizatorii condițiile furnizării serviciilor.

Utilizatorii site-ului cad-on.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu aia-proiect.ro, nu sunt e-mailuri in masa ori orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. www.cad-on.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda aia-proiect.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

Furnizorul (Societatea Cad-On Estate) prin intermediul website-ului www.cad-on.ro nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la cad-on.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, www.cad-on.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Furnizorul, respectiv website-ul www.cad-on.ro nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula Comenzile care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Furnizorul in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabil pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Furnizorul nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Aceste Termene și Condiții reprezintă înscrisul constatator al raportului juridic încheiat între tine și Furnizor.

 1. Scopul urmărit

Scopul Termenelor și Condițiilor este: (i) de a defini și reglementa condițiile de utilizare a Website-ului și a Aplicației precum și (ii) de a defini condițiile contractuale ce guvernează relația dintre Utilizator și Furnizor, pentru soluționarea unei Comenzi.

 1. Definiții

Termenii folosiți în continuare vor avea următorul înțeles:

Utilizator – orice persoană fizică, în vârstă de cel puțin 18 ani, cu capacitate de exercițiu deplină, și orice reprezentant al unei persoane juridice înmatriculate și funcționând în conformitate cu legile din România, acționând în numele și pe seama persoanei juridice, care accesează Website-ul fiind interesată de datele, informațiile, ofertele și/sau serviciile Furnizorului, precum și orice persoană fizică (inclusiv persoană fizică autorizată) și/sau persoană juridică care achiziționează serviciile furnizate prin intermediul Website-ului.

Furnizor – societatea CAD-ON ESTATE SRL, cu sediul în Str. Apusului nr. 2, loc. Ciortesti, jud. Iasi, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J22/ 2876/2017, Cod Fiscal 38191811,   e-mail: office@cad-on.ro

Comandă – cerere plasată de către un Utilizator cu scopul de a primi, din partea Furnizorului, unul sau mai multe pachete de servicii sau produse prezentate pe Website.

Continut – materialele, fotografiile, imagini, texte, elemente de grafica, animațiile, instrumentele, aplicațiile, muzică, sunetele, articolele, copiile, scripturi, software.

Website-ul – site-ul www.cad-on.ro, inclusiv orice secțiune sau subpagină a acestuia. Site-urile și/sau paginile de internet ori alte componente ale acestora ce aparțin unor terți și care sunt accesate de către Utilizatori ca urmare a legăturilor sau trimiterilor disponibile pe site-ul www.cad-on.ro nu fac obiectul și nici nu intră în sfera acestei definiții.

 1. Dreptul de a utiliza conținutul Website-ului

Furnizorul oferă Utilizatorului o licență limitată, neexclusivă, revocabilă pentru a vedea, distribui, printa sau descărca orice Conținut, așa cum acesta este definit mai sus, de pe Website-ul www.cad-on.ro, pentru uzul său personal. Utilizatorului nu îi este acordat dreptul să licențieze, republice, distribuie, copieze, cesioneze, sublicențieze, transfere, vândă, creeze opere derivate sau orice altă utilizare non-personală a oricărui Conținut al Website-ului. Nicio parte a Conținutului nu poate fi reprodusă în nicio formă sau încorporată în orice sistem electronic sau mecanic de găsire a informațiilor, altfel decât în scopul folosirii personale. Utilizatorul nu poate accesa sau utiliza Website-ul în niciun fel care ar putea sau care are scopul de a dăuna sau afecta Website-ul sau orice server sau rețea care stă la baza Website-ului, sau de a interfera cu utilizarea și dreptul unei alte persoane de a se bucura de Website.

Furnizorul acordă Utilizatorilor un drept limitat, revocabil și neexclusiv de a crea un hyperlink către Website sau către orice Conținut din acestea atât timp cât linkul nu înfățișează Furnizorul, produsele sale sau serviciile sale într-un mod fals, înșelător, dăunător sau, în orice alt mod, ofensator sau care implică o sponsorizare sau recomandare a website-ului, paginii sau conținutului  tău de către Furnizor.

 1. Drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul Website-ului este protejat de legile privind drepturile de proprietate intelectuală aplicabile, inclusiv dar fără a se limita la Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe. Toate textele, formatările (inclusiv, fără a se limita la selectarea, coordonarea și aranjarea materialelor pe Website-ul www.cad-on.ro) și imaginile, graficele, animațiile, instrumentele, aplicațiile, muzică, sunetele, articolele, copiile, materialele, fotografiile, mărcile, denumirile comerciale și logo-urile, precum și alte materiale și informații de pe acest Website sunt protejate de drepturi de proprietate intelectuală ale Furnizorului, subsidiarilor și afiliaților, și ale licențiatorilor acestora (denumite în mod colectiv ”Conținutul”). Aceste materiale nu pot fi copiate, supuse unor operațiuni de inginerie inversă, decompilate, dezasamblate, modificate, repostate pe alte website-uri, încadrate, schimbate sau distribuite, redistribuite, licențiate, sublicențiate sau transferate în orice formă de către tine. Niciunul dintre elementele de pe Website-ul www.cad-on.ro nu va fi considerat a acorda direct, implicit, sau în orice alt mod, orice licență sau drept de a utiliza, în orice scop, orice marcă, drept de proprietate intelectuală sau material protejat prin drepturi de autor aparținând Furnizorului. Mărcile, logourile, numele comerciale și mărcile, atât înregistrate cât și neînregistrate (denumite, în mod colectiv, ”Mărcile”) afișate pe Website-ul www.cad-on.ro sunt Mărci aparținând Furnizorului, terților parteneri afiliați ai acestuia și ai designerilor de interior. Nimic de pe Website-ul www.cad-on.ro nu trebuie interpretat ca acordând, în mod direct, implicit, sau în alt mod, orice licență sau drept de utilizare a oricărei Mărci afișate pe Website-ul www.cad-on.ro.

Utilizatorul declară și înțelege că orice utilizare neautorizată a acestor materiale reprezintă încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală ale Furnizorului, ale partenerilor afiliați și va atrage exercitarea, de către Furnizor sau partenerii săi afiliați a tuturor remediilor legale.

 1. Utilizarea Website-ului și plasarea unei comenzi

În vederea plasării unei Comenzi, vom avea nevoie de următoarele informații:

 • Numărul de telefonul;
 • Localitatea şi adresa locaţiei ce va fi studiata prin proiect;
 • Localitatea şi adresa de facturare.

Utilizatorul completează formularul de comandă pus la dispoziție de către Furnizor pe Website.

Utilizatorul își asumă întreaga răspundere pentru conținutul Comenzii, pentru veridicitatea și pentru caracterul complet al informațiilor publicate/transmise în Comandă.

Un reprezentant al Furnizorului poate contacta Utilizatorul pentru a obține informații suplimentare despre Comandă, pentru a completa eventualele informații lipsă și pentru a confirma sau respinge Comanda.

În cazul Comenzilor complexe și care implică o analiză la faţa locului, un reprezentant al Furnizorului va efectua o vizită de constatare/evaluare la adresa solicitată de Client, iar în baza constatării va fi formulată o ofertă.

Ulterior completării formularului de comandă, Utilizatorul primește automat un e-mail care îl informează de înregistrarea cu succes a Comenzii și că îl vom contacta în cel mai scurt timp pentru a îi comunica modalitatea de plată a avansului și modul de lucru, împreună cu sumarul și detaliile comenzii.

Furnizorul contactează telefonic Utilizatorul și dacă acesta confirmă comanda plasată, solicită acestuia datele de contractare si facturare. Furnizorul intocmeste un contract si emite o factură sau mai multe conform contractului.

 1. Desfășurarea și livrarea comenzilor

Ținând cont de informațiile comunicate de către Utilizator, Furnizorul verifică baza de date cu proiecte, verifică disponibilitatea acestora, verifică tipurile de proiecte pe care le servește conform comenzii Utilizatorului.

Utilizatorul va fi contactat de către Furnizor și împreună cu acesta va stabili detaliile despre proiect.

 1. Subcontractarea

Utilizatorul înțelege și recunoaște că Furnizorul poate subcontracta serviciile, în vederea executării Comenzii.

Utilizatorul înțelege și recunoaște că va fi întotdeauna responsabil față de Furnizor pentru toate obligațiile ce îi incumbă potrivit acestor Termene și Condiții.

Furnizorul declară și recunoaște că va fi întotdeauna responsabil față de Utilizator pentru toate obligațiile ce îi incumbă potrivit acestor Termene și Condiții.

 1. Obligațiile Furnizorului

Furnizorul se obligă să proceseze Comenzile transmise de către Utilizatori prin intermediul Website-ului, care sunt conforme cu prevederile/condițiile acestor Termene și Condiții.

Să presteze serviciile comandate si achitate de către Utilizator.

Să presteze serviciile conform legislaţiei române şi instrucţiunilor în vigoare.

Să asigure confidenţialitatea datelor primite de la Utilizator.

Furnizorul nu garantează Utilizatorilor că Website-ul va fi disponibil neîntrerupt, sigur sau fără erori.

Furnizorul nu poate fi tras la răspundere pentru activitățile Utilizatorilor, în special pentru furnizarea de conținut eronat cu privire obiectul Comenzii.

 1. Drepturile și Obligațiile Utilizatorului

Utilizatorul are dreptul de a beneficia în întregime de serviciile oferite de Website, atât timp cât nu se constată o încălcare a prevederilor Termenelor și Condițiilor.

Utilizatorul își asumă răspunderea pentru conținutul Comenzilor plasate.

Utilizatorul își asumă obligația de a plăti integral și a timp contravaloarea serviciilor Comandate pe Website.

Să pună la dispoziţia Furnizorului datele / informaţiile  necesare prestării serviciului comandat.

 1. Procedura de depunere și soluționare a plângerilor și sesizărilor primite din partea Utilizatorilor

Orice Utilizator poate depune, pe Website-ul www.cad-on.ro o plângere și / sau sesizare care privește sau are legătura cu serviciile oferite de către Furnizor.

Plângerile și/sau sesizările vor putea fi depuse prin trimiterea unui email la adresa office@cad-on.ro.

Plângerile și/sau sesizările transmise Furnizorului vor include datele de identificare ale Utilizatorului, numărul de identificare a Comenzii ce face obiectul plângerii (dacă reclamația sau sesizarea privește o Comandă), precum și orice alte date necesare Furnizorului în vederea identificării evenimentului sesizat și/sau a Comenzii (după caz).

Plângerile și/sau sesizările vor fi analizate de către Furnizor și vor primi răspuns în termen de maxim 30 zile lucrătoare de la primirea acestora.

Serviciul clienți poate fi contactat:

 • prin e-mail: office@cad-on.ro;
 • prin telefon: 0755 133 980.
 1. Confidențialitate

Informațiile furnizate de către Utilizator către Furnizor, sunt guvernate de către Politica de confidenţialitate disponibilă aici.

 1. Limitarea răspunderii

Cazurile de limitare a răspunderii societăţii CAD-ON ESTATE SRL sunt trecute în Notificarea cu privire la limitarea răspunderii, care este disponibilă aici.

 1. Forţa majoră şi cazul fortuit

Forța majoră sau cazul fortuit apără de răspundere partea care o invocă, în condițiile convenite mai jos.

Exonerarea de răspundere pentru neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligațiilor asumate în baza prezentelor Termene și Condiții, operează pentru partea care invocă forța majoră sau cazul fortuit dacă:

– Notifică celeilalte Părți existența și data apariției evenimentelor sau împrejurărilor de forță majoră sau caz fortuit în termen de 5 zile calendaristice de la apariția și eventual încetarea acestora prin email;

și

– Transmite celeilalte Părți, prin scrisoare recomandată, în termen de 10 zile calendaristice de la data încetării evenimentelor de forță majoră sau caz fortuit, certificatul de forță majoră sau caz fortuit eliberat, pe baza de documentație, certificat ce va atesta:

(i) că evenimentele și împrejurările invocate constituie “forță majoră”, fiind externe, imprevizibile, absolut invincibile şi inevitabile sau că evenimentele și împrejurările invocate constituie “caz fortuit” fiind de neprevăzut și de neîmpiedicat de către cel ce le invocă;

(ii) perioada de desfășurare a evenimentelor și împrejurărilor de forță majoră, sau caz fortuit, menționând data începerii și încetării lor.

 1. Protecția datelor

Pentru prestarea serviciilor oferite prin intermediul Website-ului, Furnizorul procesează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor. Mai multe informații despre procesarea datelor cu caracter personal găsiți în Politica privind protecția datelor cu caracter personal, care este disponibilă aici.

De asemenea, Furnizorul folosește pe acest Website cookies. Mai multe informații despre cookies găsiți în Politica de utilizare a cookie-urilor, care este disponibilă aici.

 1. Legea aplicabila. Litigii

Prezentele Termene și Condiții vor fi interpretate și guvernate de prevederile legii Române.

Orice litigiu având ca obiect o dispută rezultând din sau aflată în legătură cu aceste Termene și Condiții sau cu utilizarea Website-ului urmează a fi soluționat de către instanțele competente din România.

PRIN UTILIZAREA WEBSITE-ULUI ȘI/SAU A APLICAȚIEI VĂ EXPRIMAȚI ÎN MOD EXPRES ACORDUL CU PRIVIRE LA URMĂTOARELE PREVEDERI ALE ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE