1. Home
  2. /
  3. Optimizare proiecte

Optimizare proiecte

Echipa de specialist CAD-ON vine in sprijinul dumneavoastra, ca un reper in domeniul autorizarii constructiilor si ca un ajutor de nadejde in acest sens. In lista noastra de servicii se afla si optimizarea proiectelor de structura sau reproiectarea.

A fi beneficiarul unui proiect de structura nu inseamna obligatoriu ca puteti fi siguri pe situatie. De aceea, proiectul dvs. poate fi reverificat, optimizat sau chiar reproiectat daca e cazul. In cadrul echipei noastre de specialisti, de ingineri cu experienta, analiza proiectelor poate scoate la iveala posibilitati de reducere a costurilor dumneavoastra cu investitia.

Poate fi util sa aflati o a doua parere experta care sa va convinga, sau nu, de situatia in care va aflati.

Orice proiect este analizat atat din punct de vedere al rezistentei viitoarei constructii, pentru ca aceasta sa fie solida si sa corespunda cu aspectele de siguranta dar si din punct de vedere al normelor ce se impun legislativ.

Putini stiu ca o optimizare a proiectului de structura sau o reproiectare, poate reduce costurile cu pana la 30%, tinand cont de cantitatea materialelor  utilizate si nu numai. Un motiv in plus pentru a optimiza un proiect este acela de a elimina orice dubiu, cand nu aveti certitudinea a ceea ce ati primit initial.

grafica cap. ''managementul proiectelor''

Printre alte servicii oferite, specialistii CAD-ON va stau la dispozitie si cu servicii de Management al Proiectului. Concret, un responsabil de proiect, se va ocupa de partea de dezvoltare si implementare atat a proiectului de arhitectura si structura, cat si de designul interior, de functionalizare, de la etapa initiala de proiectare si design pana la finalizarea tuturor lucrarilor.

Grijile referitoare la gasirea unor specialisti care sa aiba in vedere toate detaliile unui proiect sunt eliminate cu ajutorul reprezentantilor nostri, care se vor ocupa de:

  • Realizarea unui proiect construit pe detalii despre bugetul implicat, resursele necesare, o estimare de timp, dar si pe conditii si responsabilitati;
  • Alocarea si gestionarea resurselor materiale si umane necesare proiectului;
  • Verificarea conformitatii proiectului si derularii conform etapelor stabilite, atat din punct de vedere financiar cat si calitativ;

A avea la dispozitie un responsabil cu managementul proiectului, care se ocupa de toate aspectele necesare cu privire la organizare si gestiune a resurselor in vederea transpunerii proiectului in realitate, constituie un avantaj serios pentru orice beneficiar.

Interesat de optimizarea proiectului tău?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.