1. Home
  2. /
  3. Proiecte de amenajări interioare

Proiecte de amenajări interioare

grafica cap ''amenajari int.''

Designul interior, sau proiectarea de amenajari interioare, reprezinta unul dintre serviciile companiei CAD-ON. Echipa noastra de arhitecti ofera solutii integrate pentru realizarea fiecarui proiect de amenajare. Celor interesati le oferim suportul necesar punerii in practica a proiectului de amenajare interioara si tinem cont de dorintele clientilor.  

Design-ul interior este o stiinta imbinata cu arta, ce studiaza imbunatatirea mediului si atmosferiei interioare a unui spatiu/ cladiri pentru a asigura comfortul optim si o stare mentala pozitiva persoanelor ce utilizeaza spatiul respectiv.

Amenajarea interioara reprezinta o piatra de incercare pentru multi specialisti, avand in vedere importanta acordatata aspectului estetic al spatiului, ce trebuie sa reflecte complet si complex viziunea arhitecturala a beneficiarului. Daca detaliile tehnice si cele referitoare la materialele utilizate in construirea cladirii raman „ascunse” vizitatorului care-i trece pragul, amenajarea interioara este cea care iese in evidenta de fiecare data, reprezentand cartea de vizita a oricarei cladiri. Design-ul interior nu inseamna doar estetic ci si functional, combinarea solutiilor tehnice si functionale cu cele estetice poate face diferenta intre o casa si „acasa”.

Indiferent ca este vorba despre un spatiu mic sau de unul mare, acel spatiu va arata total diferit atunci cand in procesul de amenajare este implicat un specialist. Un proiect de amenajari interioare necesita realizarea unui concept personalizat, unicat pentru fiecare client, care sa il reprezinte si sa se potriveasca cu personalitatea sa.

Intocmirea proiectului de amenajare interioara necesita  multe ore de studiere a numeroase cataloage de produse din care noi le vom selecta pe cele potrivite stilului de amenajare pentru care ati optat si bineinteles, care se incadreaza in bugetul alocat.

Designerii de amenajari interioare ce completeaza echipa CAD-ON, ofera servicii de amenajare atat pentru spatiile interioare cat si pentru cele exterioare, in aceeasi masura pentru constructiile proiectate de noi cat si pentru constructii existente. Suntem convinsi ca prin discutiile si consultarile permanente, putem pune in opera viziunea fiecarui client asupra proiectului sau, astfel incat la final ceea ce si-a imaginat sa se concretizeze.

Interesat de un proiect de design interior?

Spune-ne câteva detalii despre ceea ce îți dorești, iar noi îți vom oferi, în cel mai scurt timp, o estimare.